Home Nyheder Idiotanklager fra O’Leary

Idiotanklager fra O’Leary

2
SHARE

Det fik norsk TVs forbrugerprogram, FBI, til at interviewe Ryanairs topchef Michael O’Leary i Dublin og spørge hvorfor han hævder, at Ryanair er det mest punktlige flyselskab.

Ifølge Flight Stats statistik var SAS det mest præcise flyselskab i Europa i 2010, mens Ryanair ikke var i nærheden af at være nomineret blandt de fem finalister. Selv forklarer irerne, at de som eneste flyselskab lægger al statistik ud på sine hjemmesider, og at det beviser, at de er de mest punktlige.

”Vi er det punktligste flyselskab i Europa, og beviset er vores ugentlige statistik. Hvis SAS er mere punktlig end os, hvorfor fremlægger de så ikke deres statistik?”, siger Michael O’Leary til ’FBI’.

Ryanair kalder Forbrugerombudet i Norge for en samling idioter, når de mener, at Ryanair bryder Markedsføringsloven ved at hævde, at de er mest punktlige.

”Det er en virksomhed, som bare beskytter SAS, så det er bare en samling idioter, jeg ikke kan tage mig af”, siger O´Leary ifølge TV-programmet.

”Når Ryanair ikke er mest punktlig, er det et brud på Markedsføringsloven at kalde sig det. Det er at vildlede forbrugerne og i strid med Markedsføringslovens paragraf 7”, siger Jo Gjedrem, fagdirektør i det norske Forbrugerombud til nyhedskanalen.

Skrevet af Flemming Juul

2 COMMENTS

  1. Javel ja…. Så fik man “set” det med….Michael O´Leary er vist ikke helt “færdigbagt i toppen” eller totalt mistet jordforbindelsen..
    Hvad bliver næste træk fra ham??.. Måske gebyr for sikkerhedsselen i sæderne, eller brug af hattehylden???

Comments are closed.