Home Nyheder Hvor skal vi hen i fremtiden?

Hvor skal vi hen i fremtiden?

1
SHARE

Lars Thykier, der er direktør i Danmarks Rejsebureau Forening, nævner i den forbindelse, at for eksempel Albanien er godt på vej, mens der er overvejelser om, hvorvidt Libyen kan tiltrække danske ferierejsende. Han nævner desuden flere lande i det tidligere Jugoslavien, skriver jp.dk.

 

DRF-direktøren under sig i øvrigt over, at der ikke er større søgning på de baltiske lande, som klimamæssigt ikke lader de sydeuropæiske lande noget efter at ønske.

 

På de lidt større distancer er det ifølge Thykier lande som Georgien, der lyder interessant og Iran med sin helt unikke kultur, men også lande ved den arabiske golf, som Oman, Abu Dhabi og Qatar er interessante som nye feriemuligheder.

 

Også blandt charterarrangørerne går jagten på nye rejsemål. Her siger salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour at han tror Albanien kan blive en destination i stil med Grækenland og Tyrkiet. Han tror også på en vækst for Libyen, men foreløbigt sender hans selskab mindre temagrupper til landet for at teste mulighederne.

 

Han kunne selv ønske sig tilbage til Libanon, når landet igen er i stand til at modtage turister i et vist omfang, mens han hverken betragter Iran eller Algeriet som aktuelle muligheder.

For at starte charterrejser til en destination kræves det ifølge Stig Elling, at sikkerheden er i orden og at man føler sig velkommen som turist. Desuden skal der være god dækning med hensyn til hospitaler og læger, før man arrangerer pakkerejser til en ny destination.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Jeg kan tilslutte mig både Albanien og Libanon. Begge er helt forrygende lande, der har meget at byde på. Albanien er måske endnu ikke helt gearet til at modtage et turistboom, men Libanon er klar. Der er mange hoteller og lejligheder rundt omkring Beirut.

    God tur!

Comments are closed.