Home Nyheder Hver fjerde vælger hotel med Wi-Fi

Hver fjerde vælger hotel med Wi-Fi

0
SHARE

wi-fi på hotellet apolloNår danskerne vælger hotel til ferien, går 25% efter, at de kan surfe, streame, tjekke mails og tilgå de sociale medier uden problemer via Wi-Fi på værelset.

Det kan blive en dyr fornøjelse at opretholde onlinevaner på ferien, hvis ikke vi har et udvidet abonnement, der sikrer onlinetilgængelighed 24/7 i udlandet.

Men mange hoteller tilbyder efterhånden Wi-Fi på værelset, og det er mange danskere begejstret for, viser en undersøgelse fra Apollo.

Specielt de mandlige feriegæster har på forhånd tjekket, om hotellet nu også tilbyder Wi-Fi på værelset. 28% af mændene angiver, at de lægger vægt på Wi-Fi på værelset. Det samme gælder 21% af kvinderne.

”For blot få år siden skulle man i receptionen, hvis man ville tjekke mails eller nyheder. Det resulterede i, at mange tilbragte adskillige ferieaftner i hotellets reception i stedet for med familien på værelset. I dag tilbyder flertallet af vores hoteller Wi-Fi på værelset, så gæsterne kan nyde hinandens selskab og stadig tjekke mails eller se en serie, hvis de vil det”, siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Udover Wi-Fi på værelset lægger mange vægt på antal hotelstjerner, samt beliggenhed (gerne tæt på by eller strand) og pris, når vi skal vælge hotel. Mange kigger desuden på, om hotellet tilbyder morgenmad.