Home Nyheder Hvad med en ståplads på flyet?

Hvad med en ståplads på flyet?

2
SHARE

Kinas Vicepremierminister har offentliggjort forslaget, som angiveligt skulle være anerkendt af Airbus som ’realistisk’, skriver epn.dk.

 

Det er det private kinesiske flyselskab Spring Airlines, der har ansøgt om godkendelse af planerne om ståpladser, som skulle give plads til yderligere 40% rejsende og sænke omkostningerne med 20%.

 

Vicepremierministeren synes det det er en god idé med flyrejser som busrejser uden større forberedelser, uden bagage, uden sæder og uden forplejning, så Spring Airlines venter en hurtig godkendelse fra myndighederne.

Skrevet af Flemmng Juul

2 COMMENTS

  1. Glimrende ide – hvorfor ikke også fylde toiletterne ud med passagere, når de alligvel står tomme ved take-off og landing!! Egentlig kunne der vel også stå et par stykker i cockpitet, og faktisk være en del enten liggende, siddende og/eller stående i lastrummet, hvis man tager noget varmt tøj på…det ekstreme er måske at binde nogen fast til flyet, men hvad gør man ikke for at få omkostningerne ned, blæse på sikkerheden og i øvrigt efterhånden gøre hånt om et erhverv, som det første har været globalt i løbet af få år, men hvor fællesnævneren åbenbart skal være de omkostningssvage lande – forhåbenlig vågner kunderne efterhånden op og indser, at kvalitet og pris hænger sammen, men ikke nødvendigvis i alle lande. Ellers kunne alt flyvning udgå fra f.eks. Kina, hvor arbejdskraften er uendelig lav og så rigelig at tage af osv…men vi kan jo ikke allesammen leve i f.eks. EU af kinesiske lønninger!!

Comments are closed.