Home Nyheder Hurtigtog tilbyder kontortid

Hurtigtog tilbyder kontortid

4
SHARE

Det er DSBs hensigt at indrette et særligt hurtigtog, som skal bringe forretningskunder direkte fra Århus til København uden stop på to timer og 40 minutter – 20 minutter hurtigere end i dag, skriver business.dk.

 

Toget inrettes med særligt hensyn til erhvervsfolk, som kan anvende rejsetiden, som et kontor med adgang til nettet fra alle arbejdspladserne. Rejsetiden alene gør, at tiden og netadgangen kan benyttes optimalt og DSBs adm. direktør Søren Eriksen venter at trække passagerer over i toget fra biler og fly.

 

Alle pladser i toget kaldes business på DSB 1’ og billetprisen er fastsat til 600 kr. hver vej.

Skrevet af Flemming Juul

4 COMMENTS

  1. 600 kroner AAR-CPH oneway – det skal man vist arbejde hos DSB for at synes lyder spændende. Meeeen… så sparer man så også TYVE minutter, hvis der altså ikke er forsinkelser pga sporarbejde, dårlige lokomotiver, sommervarme spor, visne blade på skinnerne, sne på skinnerne eller kollektiv dårlig mave, når overenskomstforhandlingerne ikke går som fagforeningerne gerne så det.

  2. 6oo kr. oneway lyder af meget, men det kunne være et godt alternativ til fly, ingen check in tid, og afg. og ank. i centrum. Og så tror jeg faktisk ikke der har været så mange arbejdsnedlægelser i DSB, som hos mange flyselskaber.

  3. Syntes jeg kan huske at DSB forsøgte at lave det samme stunt for nogle år tilbage i forbindelse af indførelsen af IC lyn togene. Der var alle pladserne rent business pladser. Samt visse afgange kørte nonstop mellem København og Århus. Men det blev senere hen ændret, da det vist ikke var den store succes (manglende passager grundlag. Så jeg tvivler på det nye koncept.

  4. DKK 600 O/W …. DSB skal vist lige kigge engang mere på det regnestykke. Det koster en billig flybillet T/R på f.eks. AAL-CPH med SAS. Men ellers lyder idéen som en ganske god idé med tog direkte AAR-CPH uden stop.

Comments are closed.