Home Nyheder Hurtigruten øger på Antarktis

Hurtigruten øger på Antarktis

0
SHARE
MS Midnatsol. Foto: Hurtigruten ASA.
MS Midnatsol. Foto: Hurtigruten ASA.

Rederiet vil fra vinteren 2016 øge sin trafik på Antarktis og Sydamerika når MS Midnatsol flytter til Punta Arenas i Chile, og sejler til de chilenske fjorde, Kap Horn, Magellanstrædet og Antarktis.

Et internationalt ekspeditionsteam med erfaring fra rejser i Antarktis sikrer et varieret indhold såvel ombord på fartøjet som ved udflugtsmålene.

”Vi er meget stærke indenfor det voksende eventyrsmarked og er en ansvarsfuld aktør indenfor miljøvenlig turisme. Med MS Midnatsol i Sydamerika og Antarktis møder vi den stigene efterspørgsel på aktive, naturbaserede oplevelser ombord på vores fartøjer”, siger Hurtigrutens koncernchef, Daniel Skjeldam.

Turen med MS Midnatsol er tilpasset områdets dyreliv, isforhold og den lokale kulturhistorie. Den ekstreme naturoplevelse i Antarktis kombineret med den sydamerikanske kultur skaber et helt unikt krydstogtsmiljø.

Hurtigrutens erfarne ekspeditionsfartøj i Antarktis, MS Fram, skal samtidig med udgangspunkt i Ushuaia, Argentina, søge nye steder i Antarktis, som er utilgængelige for større grupper. De rejsendes naturoplevelser kommer via skiløb på gletchere, teltovernatning blandt pingviner og længere udfordrende kajakture.

”Vi skaber et barskere Antarktis-produkt med MS Fram med nye spændende områder, som vi tidligere ikke besøgte”, siger Daniel Skjeldam.

MS Midnatsol kommer fra september 2016 til april 2017 til at gennemføre 16 afgange, hvoraf de 10 går til Antarktis. MS Fram vil i samme periode gennemføre ni afgange til Antarktis.