Home Nyheder Hundested gør sig krydstogt-klar

Hundested gør sig krydstogt-klar

1
SHARE

Senest har såmænd Hundested meldt sig i kampen. "Vi er nået så langt med forberedelserne, at vi vil kunne modtage skibe fra næste sommer", siger havnefoged Søren Brink optimistisk til Sjællandske Medier.

 

Hvis det lykkes at tiltrække krydstogtselskaber vil det også kunne høres i kasseapparaterne i Hundested og omegn. 1,5 million kr. i forbindelse med anløb af et mellemstort skib, vurderer Cruise Copenhagen Network. Det understreges dog af sekretariatschef Anette Jensen fra Cruise Copenhagen Network, "at det afhænger af hvad der er at komme efter i Hundested-området". Hun har dog gode erfaringer med mindre danske krydstogt-destinationer. Århus og Rønne klarer sig pænt, men Fåborg, Svendborg og Skagen har også haft besøg.

 

Kalundborg er også på jagt efter krydstogter og man inviterede i begyndelsen af måneden repræsentanter fra Deilman Cruises, TUI Cruises, Hapag-Lloyd og Kreutzfahren Service til byen. Det skete samtidig med at man fik anløb af Black Prince fra Fred Olsen Line, så de kunne se hvordan man handlede situationen. MS Deutschland fra Deilman er allerede sikret i 2010.

 

Skrevet af Klaus Givskov

1 COMMENT

  1. Hvorfor ligge til i Kalundborg eller Hundested når alle passagererne vil til København? Det kan godt være at havneafgifterne er billgere, men kunderne skal så side i bus i timevis for at komme til hovedstaden.

Comments are closed.