Home Nyheder Hotelovernatning i Zoo

Hotelovernatning i Zoo

1
SHARE

scandic i zooKøbehavn Zoo og Scandic har åbnet auktion, hvor højeste byder kan se frem til en overnatning på et Scandic hotelværelse blandt Zoos mange dyr.

“Formålet er at samle penge ind til at beskytte de sydafrikanske næsehorn i Pilanesberg Nationalpark. Sidste år skød krybskytter lidt over 1.000 næsehorn i Sydafrika alene, og griber vi ikke ind, risikerer vi at miste de sidste næsehorn i løbet af et par årtier,” siger videnskabelig direktør Bengt Holst fra København Zoo.

Pengene går ubeskåret til indkøb af udstyr, uddannelse af antikrybskytter og overvågning af næsehornsbestanden.

Højeste byder får en overnatning i et fuldt udstyret hotelværelse med bad, toilet og fri wifi. Opholdet er inklusiv morgenmad og aftensmad samt en rundvisning i Zoo efter lukketid

“Vi er rigtig glade for at kunne stille et værelse til rådighed og dermed gøre auktionen for næsehornene mulig. Jeg er meget spændt på at se, hvor meget folk kan finde på at byde for denne unikke oplevelse,” siger Casper Puggaard, salgs- & marketingdirektør i Scandic Danmark.

Auktionen afholdes af Lauritz.com og alle interesserede kan byde ind på www.lauritz.com frem til den 15. maj kl. 10. Varenummeret er 3833333. Overnatningen finder sted lørdag den 16. maj 2015.

1 COMMENT

  1. Super ide,

    hvis teksten havde været skrevet på engelsk og muligheden blev annonceret på en international auktionsside, ville jeg have spredt indholdet på de internationale Social Media platforme. Tænk internationalt før i skaber indhold og platform, næste gang.

Comments are closed.