Home Nyheder Hospitalsklovn fik drømmerejse af kronisk syg dreng

Hospitalsklovn fik drømmerejse af kronisk syg dreng

0
SHARE
Hospitalsklovn Lulu sammen med Patrich og lillebror Jannich.

6.000 deltog i Falk Lauritsen Rejsers julekonkurrence, hvor det gjaldt om at nominere en helt særlig ven til et rejsegavekort på 20.000 kr. Det blev hospitalsklovnen Lulu, som er på H.C. Andersens børnehospital – Odense Universitetshospital som løb med den store pris.

Lulu blev indstillet af Annika Grænse, hvis ni-årige søn Patrich har en immundefekt og derfor er på hospitalet en gang hver måned. Det har han været, siden han var to år.

”Lulu har enorm stor betydning for min søn og hele vores familie. Hun skaber glæde og tryghed, fjerner fokus fra det ubehagelige ved sygdommen, påvirker min søns humør i rigtig positiv retning og er med til at gøre hospitalsbesøgene til en meget bedre og mere behagelig oplevelse for ham. Hendes indsats og betydning er uvurderlig, og derfor var der ingen tvivl for os om, at vi ville indstille hende til denne drømmerejse, da lejligheden bød sig”, fortæller Annika Grænse.

Også Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen er glad for udfaldet:

”Der har været rigtig mange gode og egnede kandidater imellem, men der er ingen tvivl om, at hospitalsklovnen Lulu er en fortjent vinder, og vi har stor respekt for det enormt betydningsfulde arbejde, som hospitalsklovnerne udfører på hospitaler rundt om over hele landet”.