Home Nyheder Historisk billige afbudsrejser

Historisk billige afbudsrejser

1
SHARE

I den kommende uge er gennemsnitsprisen for de billigste afbudsrejser til ni populære charterdestinationer blot 1.762 kroner i år mod 2.192 kroner i 2011. Det viser en undersøgelse fra Travelmarket.dk, der vedligeholder en database med et samlet udbud af charter- og afbudsrejser til det danske marked.

Rejsesøgemaskinen for afbudsrejser har fundet de billigste 7-dages rejser inklusiv hotel/lejlighed til de mest populære rejselande. Rejserne til otte af de ni undersøgte destinationer er billigere end sidste år.

Priserne gælder afrejse i uge 26 den 21. juni 2011 og den 21. juni 2012. Den billigste rejse er 1 uge til Spanien for kr. 1.299 – mens Italien topper med kr. 2.324.

I indeværende uge frem til søndag er der også masser af billige afbudsrejser til bare 1.500 kroner for 1 uge med hotel/lejlighed til både Tyrkiet, Bulgarien, Spanien og Grækenland.

"På trods af at udbuddet af rejser i år er reduceret, er der alligevel rekordbillige charterrejser at få. Det bliver interessant at se, om priserne også i den absolutte højsæson fra uge 27 vil blive nedsat. Det vurderer jeg, at der er en god mulighed for," siger adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det er da klart, at rejserne er billigere i uge 26 i år end uge 26 sidste år.
    I 2011 startede skolernes ferie i uge 26 og i 2012 starter den i uge 27. Det er ikke vigtigt at kigge på datoer, det er vigtigt at kigge på efterspørgsel = skoleferie!

Comments are closed.