Home Nyheder Hellerup-hotel med i Classic Hotels

Hellerup-hotel med i Classic Hotels

0
SHARE

”Vi forventer, at komme med i en professionel kæde, hvor vi samtidig kan bevare vores selvstændighed. Vi forventer, at medlemskabet på flere fronter, vil bidrage positivt til hotellets fortsatte vækst”, siger hotellets direktør Claus Nielsen.

 

Hellerup Parkhotel er det 28. medlem af Classic Hotels, der bl.a. tæller hoteller som Hotel Prindsen i Roskilde, Hotel Randers i Randers og Hotel Jutlandia i Frederikshavn.

 

Hellerup Parkhotel ligger kun ca. 5 km fra Københavns centrum. Siden 1923 har hotellet budt velkommen til sine gæster – hvoraf mange er stamgæster. Forfatteren Jane Aamund, beskriver hotellet som ”et internationalt stiligt hotel med den eftertragtede klassiske atmosfære”.

 

Hotellet har netop åbnet et wellness-center og byder på to restauranter. Vi har både ”2900 La Rocca”, som er en italiensk restaurant, hvor alle kokke og tjenere kommer fra ’støvlelandet’, og en dansk-fransk gourmetrestaurant, anbefalet i Michelin-guiden. Der er selskabs- og mødefaciliteter samt kokkeskole i huset. Hotellet har 71 værelser, suite, bar og loungeområder.

Skrevet af Flemming Juul