Home Nyheder Havnehop i Limfjorden

Havnehop i Limfjorden

0
SHARE

Enjoy Limfjorden sætter fokus på de maritime muligheder ved Limfjorden med et nye tiltag og foreløbig tre sejlture med appetitvækkende mad fra lokalområdet.

I løbet af foråret og sommeren er det muligt at komme på havnehop. Første tur den 26. maj er i forbindelse med ’Vild Med Vand’-dagen i Lemvig. Fra vigen går turen med den gamle Venøfærge langs kysten i Nissum Bredning ved Gjellerodde og retur til Lemvig Havn.

Under sejlturen vil der være lokale forfriskninger. Sejlturen slutter i Lemvig klokken 13.00, hvorefter Restaurant Luna står klar med en ’Limfjordstallerken’.

Det næste havnehop er fredag den 2. juni fra Glyngøre forbi Mors til Fur. Ligeledes en komplet tur med lokal mad fra Limfjordens Hus og smagsprøver fra Fur Bryghus.

Sidste tur i denne omgang har afgang fra Struer den 23. juni. Her besøges tre af Limfjordens havne med forkælelse til ganen. På denne tur er der Limfjordstallerken på Restaurant Pavillonen ved Handbjerg Marina. Turen fortsætter fra Handbjerg til Venø, hvor der smages øl fra Geddal Gaardbryggeri. Fra Venø returneres til Struer.

På alle turene vil skipperen fra Venøsund Færgelaug, Bjarne Tingkær, underholde med fortællinger om Limfjorden, færgehistorien og det omkringliggende landskab.