Home Nyheder Højteknologisk Comfort-hotel

Højteknologisk Comfort-hotel

0
SHARE

”Innovativ teknologi er i færd med at skabe revolution i hotelbranchen. Den ønsker vi at føre. I Nordic Choice har vi ekstrem fokus på fornyelse. Vi skal bevæge os i takt med tiden og skal helst ligge lidt foran”, siger Torgeir Silseth, adm. direktør for Nordic Choice Hotels som driver Comfort kæden.??

Comfort Hotel Xpress bliver det første hotel som tilbyder den banebrydende teknologi. Allerede i dag er der check in automater i receptionen og i løbet af foråret vil hotellet også tilbyde mobilt check in og værelsesnøgle gennem mobiltelefonen.??

Gennem en web-baseret platform fra Ariane Systems, kan gæster checke in via laptop, mobil eller iPad. Før ankomst modtager gæsten en e-mail eller sms med link som gør det muligt at administrere værelsesvalg, opdatere egen profil eller forhåndsbetale opholdet. På ankomstdagen, får gæsten endnu en e-mail eller sms med værelsesnummer. Gæsten kan selv vælge mellem at hente et nøglekort i check in automaten i lobbyen, eller bruge sin egen mobil som værelsesnøgle. Comfort Hotel Xpress integrerer OpenWays, en teknologi som gør enhver mobiltelefon til en sikker værelsesnøgle.

Skrevet af Flemming Juul