Home Nyheder Gratis hjem til jul

Gratis hjem til jul

0
SHARE

pinkArrivas og Anton Bergs juletog, indpakket i marcipanbrød-pink folie, bringer i år studerende fra både vest til øst og fra øst til vest ganske gratis med ‘Den Generøse Julerejse’.

Generøsitet er det eneste, de studerende skal bidrage med. Det kan være overfor medpassagerer på togturen, over for andre på perronerne eller noget helt tredje. Det gælder om at sprede så meget generøsitet på turen hjem til jul som muligt.

Toget kører om morgenen den 20. december fra Aalborg og Esbjerg til København, hvor det ankommer om eftermiddagen. Herefter er der returrejse til det jyske med adskillige stop undervejs, skriver bt.dk.

”Den Generøse Julerejse bragte sidste år 320 studerende hjem til jul, og de mange takkehilsner, vi fik, var det hele værd. Eneste anke var, at der ikke var plads nok til de mange, der søgte om billet. Derfor har vi i år doblet antal studerende, ruter og generøsitet. Vi kører både for jyske, fynske og sjællandske studerende, der er flere pladser og selvfølgelig flere generøse handlinger undervejs”, siger Rikke Crown, senior Brand Manager hos Anthon Berg.

Juletoget måler 82 meter og er i pink folie med iskrystaller, stjerneskud og budskabet ‘Den Generøse Julerejse’.