Home Nyheder Øget luftfugtighed hos Lufthansa

Øget luftfugtighed hos Lufthansa

0
SHARE

En forhøjet luftfugtighed bidrager til bedre søvn under flyvningen og mindsker problemer med tør hud, tørre øjne, irriterede luftveje, træthed og jetlag. Desuden smager mad og drikkevarer ombord bedre. Samarbejdet mellem Lufthansa og det svenske CTT Systems AB står bag udviklingen af et kabinbefugtningssystem, Cair, som er installeret i Lufthansas A380 og de helt nye førsteklassekabiner.

 

”Lufthansa har udviklet en af de mest sofistikerede førsteklassekabiner. Kabinen er stille, komfortabel og takket være den nye svenske teknologi er luften ombord nu mere behagelig”, siger Harro Julius Petersen, Lufthansa general manager for Skandinavien, Finland og Baltikum.

 

”Lavt fugtniveau i kabinen og de negative effekter det medfører, er velkendte for flyselskaber og hyppigt rejsende. Nu er der en løsning på problemet og vi er stolte over at Lufthansa er det første flyselskab som tilbyder denne forbedring i førsteklassekabinen på A380”, siger Torbjörn Johansson fra CTT Systems AB.

 

Cair systemet baseres på “cold evaporation” teknikken som forhøjer passagerernes komfort og velbefindende da den relative luftfugtighed i kabinen forhøjes til 20-25% sammenlignet med 5-10% i en typisk førsteklassekabine da antallet af passagerer der er lavere end på economy.

Skrevet af Flemming Juul