Home Nyheder Gate Gourmet satser på halal

Gate Gourmet satser på halal

3
SHARE

GateGourmet, som blandt andre leverer mad til flere store internationale flyselskaber vil standardisere produktionen for at reducere omkostningerne.

CEO Guy Dubois, siger, at det er hensigten at aktiviteterne i de større lufthavne skal leve op til halal-kravene. Ved at gøre det, reduceres kompleksiteten samtidig med, at omkostningerne reduceres. Han understreger, at der ikke er tale om religiøse eller sociale overvejelser i planerne.

De fleste flyselskaber kan tilbyde halal-retter, men de er dyrere end nødvendigt, fordi de skal tillaves og opbevares separat for at leve op til kravene.

Nu åbner Gate Gourmet et rent halal-køkken i Heathrow, hvor selskabet leverer mad til 14 flyselskaber. Ikke mindst den betydelige vækst for de mellemøstlige flyselskaber som Etihad og Emirate har været med til at fremme denne udvikling.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. I betragtning af den holdning, der går den anden vej, er det rørende så imødekommende vi er

  2. God idé. Halal kød er ofte af fin kvalitet, og flyvefisk, rullepølse og frikadeller hører også fortiden til. Kan faktisk slet ikke forstå at catering selskaber stadig tilbyder svinekød, det er passé. Fin service og nemt for crew. Håber det kommer til at gælde for al form for catering – også sandwich som sælges ombord.

  3. Sejt! ved ikke hvad halal spisende har gjort os??? Og by the way, det er forrretning og ikke imødekommendhed. Så længe der er nogen der betaler.

Comments are closed.