Home Nyheder Fremgang for Egyptens turisme

Fremgang for Egyptens turisme

1
SHARE

Hisham Zaazou, Egyptens turistminister beretter om en stigning i besøgstallet på 17% og en vækst i turismeindtægterne på 13% i 2012 sammenlignet med 2011.

Ifølge Reuters beregninger betyder det 11,5 millioner turister i 2012 og en indkomst på 9,9 milliarder dollar. I 2011 var tallene henholdsvis 9,8 millioner turister og 8,8 milliarder dollar, skriver telegraph.co.uk.

Sammenlignet med 2010 er der imidlertid tale om en nedgang på 22% i besøgstallet og 25% i indtjeningen. Stigningen i forhild til 2011 var lidt mindre end ministerens forudsigelser i slutningen af 2011.

Før Det arabiske Forår udgjorde turistindtægterne 11% af Egyptens økonomi.

1 COMMENT

  1. ja det er heldige i at de engang havde Faraoer med sans for civilisation og skønhed og at efterlade det til egypterne der driver storforretning på det- for ellers er der da absolut intet at komme efter.
    De beklager sig lige nu over at turisterne bliver væk- og noget af skylden kan nok skyldes det muslimske broderskabs overtagelse af magten- der unægteligt vil sætte samfundet endnu mere tilbage..

    Måske Egypterne skulle lære lidt manerer også, ha lidt respekt for sine gæster og se dem som andet end rige idioter der bare skal snydes, bedrages, skræmmes, stresses og i det hele taget udsættes for deres besættelse af penge. Helt utilstedelig og frygtelig opførsel. Den selvproklamerede egyptiske gæstfrihed er stærkt overdervet og den kommer med en pris- og dermed er den ikke ægte.

Comments are closed.