Home Nyheder Fra flyselskab til charterbranchen

Fra flyselskab til charterbranchen

0
SHARE
Günter-Saurwein-1-371x500
Günter Saurwein.

Den tidligere nordiske chef for Qatar Airways blev i marts i år ny chef for Tyskland. Nu skifter han igen job og skal efter årsskiftet være adm. direktør for Sveriges tredjestørste charterrejsebureau.

Günter Saurwein bliver ny chef for Apollo Sverige. Han kommer fra Qatar Airways, hvor han siden marts har været ansvarlig for Tyskland og Østrig. Han afløser Nina Hornewall, der bliver kommerciel direktør for Apollo i Norden.

”Vi er glade for at Günter Saurwein bliver chef for Apollo i Sverige. Han har bred erfaring fra rejsebranchen og navnlig flyselskaber,” siger Mats Dahlquist, koncernchef for Kuoni Nordic. Schweiziske Kuoni ejer Apollo i Norden.

Günter Saurwein var fra 2007-2014 chef for Qatar Airways i Norden, ligesom han tidligere har haft chefjobs i Spanair, Swiss og den daværende Qualiflyer Alliance.

”Det bliver udfordrende at arbejde med denne nye side af rejsebranchen. Konkurrencen om kunderne på det svenske rejsemarked vokser,” siger 43-årige Günter Saurwein, der siden 1993 har boet i Sverige.