Home Nyheder Fra Fårup Sommerland til international toppost

Fra Fårup Sommerland til international toppost

0
SHARE
Andreas Andersen.

Andreas Andersen, direktør i Liseberg i Göteborg og bestyrelsesmedlem i Fårup Sommerland, er udnævnt til formand i IAAPA, den internationale brancheorganisation for forlystelsesparker og attraktioner i hele verden.

”Vi glæder os meget over Andreas Andersens indtog på det internationale marked, og vi er stolte over at have en sådan kapacitet i vores bestyrelse”, lyder det fra Ole Mølgaard, bestyrelsesformand i Fårup Sommerland.

Andreas Andersens startede karrieren i Tivoli i København, hvor han bl.a. var vice-adm. direktør fra 2004 til 2008. Fra 2002 til 2004 fungerede han desuden som generalsekretær i Foreningen for Danmarks Forlystelsesparker og medlem af organisationens nationale bestyrelse. Til dagligt er Andreas Andersen CEO og formand for Liseberg Group i Göteborg i Sverige, hvilket understreger hans engagement i den internationale attraktionsbranche.

Som formand for IAAPA vil Andreas Andersen sætte fokus på bæredygtighed i den globale forlystelsespark.

Han har været medlem af IAAPAs bestyrelse og formand for IAAPAs europæiske regionale rådgivende udvalg siden 2014. Han var desuden formand for IAAPA’s europæiske underudvalg for regeringsrelationer fra 2011 til 2013. Udnævnelsen fandt sted ved en officiel ceremoni i Orlando, Florida.

Fårup Sommerland Europas næstbedste – igen

Fårup Sommerland ansætter tidligere direktør

Liseberg – Göteborgs Tivoli – investerer milliarder