Home Nyheder Fortsat vækst i SAS koncernen

Fortsat vækst i SAS koncernen

1
SHARE

Samtidig steg cabin factor med 1,9 procentpoint til 76,5 % efter en god vækst på de fleste markeder. De interkontinentale ruter fortsætter med at vokse mere end gennemsnittet og havde en stigning på 12,6%, primært på grund af vækst på Asien-ruterne på over 30 %. Også trafikken på Europa-ruterne er i god udvikling efter en stærk afslutning af sommertrafikken. Den skandinaviske indenrigstrafik gik op med 1,5% på trods af, at kapaciteten faldt med 1,6%.

 

”I september kom de erhvervsrejsende tilbage fra ferie og SAS tilbød et stort udbud af ruter til feriedestinationer. Dermed udnyttede vi bredden i vores produkt. Vi har netop indgået aftale med den svenske stat og afsluttet endnu en succesfuld udsalgskampagne. Begge dele viser, at vi har et rigtig stærkt produkt, som vi fortsætter med at udvikle for alle kundegrupper. Det sker, mens vi også kigger på at sænke vores udgifter og øge effektiviteten”, siger koncernchef Rickard Gustafson.

 

RASK steg med 1,5% i august og yield var 3,6% højere i august end året før. SAS forventer en neutral udvikling for RASK i september, mens yield forventes at udvikle sig negativt i forhold til sidste år.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Jeg tror det beste er at SAS slår seg konkurs! Alt for mange gamle piloter som får mye i lønn!!!

Comments are closed.