Home Nyheder Forskellige vaner for erhvervsrejsende

Forskellige vaner for erhvervsrejsende

0
SHARE

rejse-lufthavn-fly-passagerer-e1396932106522Når mænd tager på forretningsrejse vil hver tredje helst rejse alene, mens næsten halvdelen af kvinderne foretrækker at rejse med en eller flere kollegaer.

Flere mænd end kvinder kombinerer forretningsrejsen med ferie, viser en ny undersøgelse, som YouGov har gennemført på vegne af britiske easyJet.

Næsten halvdelen af danskerne har rejst med fly i forbindelse med deres arbejde. Langt de fleste er mænd. Mens 59% mænd rejser med fly i forbindelse med arbejdet, er det kun 36% kvinder og tilsyneladende foretrækker mænd i højere grad end kvinder fred og ro på flyet. 33% mænd svarer, at de foretrækker at rejse alene på forretningsrejse, mens det kun er 21% af kvinderne, der foretrækker at sidde alene i flyet.

42% vælger at forlænge forretningsrejsen med en fridag eller to i metropoler som London, Paris eller Berlin. Mens 45% af mændene har holdt en dag eller to fri i forbindelse med en forretningsrejse, er det kun 35% af kvinderne, der kombinerer ferie og forretning.

Næsten halvdelen af både mænd og kvinder fastslår, at rettidig afgang og ankomst er vigtigst. 28% fremhæver, at det er vigtigt, at ankomsten passer godt med fx et møde, mens 25% nævner fordelagtige priser som afgørende. Kun få nævner business class, loungeområde og faste aftaler med flyselskaber som vigtige.

Der er uenighed om vigtigheden af ekstra benplads. Her mener dobbelt så mange mænd som kvinder, at ekstra benplads er meget vigtigt.