Home Nyheder Folkemødet presser ferieboligportal

Folkemødet presser ferieboligportal

0
SHARE

FOLKEM¯DET 2014. Borgmester Winni Grosb¿llTraditionen tro holdes det årlige Folkemøde på Bornholm den 11. juni og det har den danske ferieboligportal Campaya fået at føle.

”Efter Folkemøderne på Bornholm de seneste år, har vi oplevet en meget stor interesse på vores hotline med henblik på at finde overnatningsmuligheder til dette års møde. Vi har siden årsskiftet måtte melde alt udsolgt i dette tidsrum,” siger direktør Claus Pedersen.

”I ugen efter folkemødet 2014 steg vores trafik på Allinge siden 400%. Herefter falder interessen tilbage til normalt niveau indtil februar, hvor trafikken i den første uge pludselig 5-dobles, men vi har j desværre alt udsolgt på det tidspunkt.”

Campayas kundeservice får fortsat henvendelser fra politikere og interesseorganisationer, som endnu ikke har fundet overnatning, men det har i mange måneder været helt umuligt at skaffe noget. Derfor har nogle politikere taget utraditionelle metoder i brug med annoncer, der kreativt lokker feriehusejere til at leje ud.

Folkemødet har affødt stor interesse for Bornholm på flere områder. Specielt turismen har mærket den øgede interesse.

Campaya er et dansk firma bag en international ferieboligportal med over 90.000 boliger i hele verden.