Home Nyheder Første direkte fly til CPH fra Kina

Første direkte fly til CPH fra Kina

7
SHARE

beijing-capitalBeijing Capital Airlines lander i dag i Københavns Lufthavn. Det er første gang et kinesisk flyselskab flyver direkte mellem Danmark og Kina.

Etableringen af direkte ruter mellem København og Kina skyldes et samarbejde mellem Global Connected, Københavns Lufthavne A/S og Udenrigsministeriet.

”Vi arbejder hele tiden for at udbygge vores kommercielle relationer med resten af verden. Derfor er jeg glad for de nye ruter til og fra Kina og udsigten til købestærke kinesiske turister, samt mulighed for flere kinesiske investeringer,” siger udenrigsminister Kristian Jensen.

I første omgang kommer det kinesiske flyselskab med ca. 3.500 chartergæster fra rejsebureauet Caissa, men der arbejdes på at gøre ruten permanent:

”Vi ved, at kinesiske turister bruger to-tre gange så mange penge som den gennemsnitlige turist, og det kan få stor betydning for turismen i hele Danmark, hvis vi får etableret en luftbro til Kina,” siger adm. direktør Thomas Woldbye, Københavns Lufthavne A/S.

De 3.500 kinesere besøger Danmark i september og oktober. De kommer fra Hangzhou og Beijing.

7 COMMENTS

  1. Fin artikel, men det er ikke rigtigt, at det er første gang et kinesisk flyselskab flyver direkte mellem Danmark og Kina. Air China fløj direkte PEK-CPH i en længere årrække.

  2. Det er IKKE første gang et kinesisk flyselskab flyver direkte mellem Danmark og Kina. Da Air China i sin tid fløj på ruten, fløj de Beijing-Stockholm-København-Beijing, så det var direkte København-Beijing!

  3. Nå.. Det syntes jeg da er mærkeligt. Jeg husker da bla Air China fly nummer CA911 mellem ARN-CPH-PEK, da jeg selv har fløjet på ruten. Nu er ruten blot direkte mellem PEK-ARN. Men har før i tiden været via CPH & tilbage til PEK med en Boeing 747-SP.
    Så det er IKKE første gang et Kinesisk flyselskab flyer direkte fra Danmark direkte til Kina!

Comments are closed.