Home Nyheder Fodboldstjerne afvist indrejse i USA

Fodboldstjerne afvist indrejse i USA

0
SHARE
Dwight Yorke.

Tidligere superstjerne i Manchester United, Dwight Yorke, må ikke flyve til USA, fordi han har et iransk stempel i sit pas.

Dwight Yorke ville flyve fra Qatar til sit hjem i Tobago via Miami, men blev afvist i lufthavnen i Doha, fordi han havde et stempel fra Iran i sit pas. Han var i Iran en dag i 2015 for at spille en velgørenhedskamp sammen med andre internationale fodboldstjerner.

Yorke siger til avisen The Sun, at han rejste fra Qatar, hvor han arbejder som fodboldkommentator og ville til sit hjem i Tobago. Han har været i USA adskillige gange uden problemer, men denne gang blev det forhindret, selv om der blot var tale om et flyskifte i Miami.

“Pasmyndighederne i Doha fortalte mig, at der var visa problemer og at ’et rødt flag’ poppede op ved mit navn på grund af mit besøg i Iran, hvor jeg ikke engang overnattede. De sagde, at hvis jeg steg ombord på flyet, ville jeg blive stoppet i Miami og returneret til Qatar”.

”Jeg prøvede at forklare, at jeg ikke bor i Qatar og at jeg blot var på vej hjem til Tobago, men det hjalp ikke”, sluttede Dwight Yorke.

Iran er blandt de syv lande, som præsident Trump med sit dekret ville forbyde indrejse i USA.