Home Nyheder Fod på egen speeder i Sydafrika

Fod på egen speeder i Sydafrika

2
SHARE

Et velstruktureret vejnet, vejenes kvalitet og en god skiltning gør, at det er nemt at ’køre sine egne veje’ i Sydafrika. Englændere og hollændere har længe selv gjort det, og nu efterspørger danskerne det i stor stil.

”Vi forventer, at flere hundrede danskere tager på kør-selv-ferie med os i 2017. Vores opgave er at sammensætte den kør-selv-rute, der passer bedst til den enkelte, og vi booker de hoteller, der bedst matcher individuelle behov og ønsker”, siger Jan Lockhart, adm. direktør hos African Spirit.

Bureauet tilbyder kør-selv-ruter af varierende længde, bl.a. fem dage med en række højdepunkter i Sydafrika, 10 dage på Garden Route med start og slut i Cape Town, og 15 dage på Garden Route og Addo-regionen. Mange går også efter Garden Route til Port Elizabeth og nogle vælger at kombinere med safari, enten i private reservater eller i Kruger Nationalpark, hvor der så flyves til Johannesburg.

Kør-selv-gæster modtager før afrejsen voucher til lejebilen, hoteladresser og reservationer og naturligvis en detaljeret kørevejledning til hele ruten.

African Spirit blev etableret i september 2016. Allerede det første år forventer selskabet at sende 2.000 danske gæster til Afrika.

2 COMMENTS

  1. Er det lidt reklame for African Spirit 😉
    Danskerne har da også taget på kør selv ferie i Sydafrika i mange år
    Old news

    • Reklame, jo, det er det da. Men der er bestemt noget om snakken. Sydafrika er en super fed rejse destination, ikke kun men også i forbindelse med kør-selv ferie.

      Jeg hæfter mig dog også ved, at der er anledning til en lille ny artikel hver gang Jan Lockhart har et nyt job. Og det er jo ganske ofte. Han holder ikke længe hvert sted.

Comments are closed.