Home Nyheder Flot arrangement i Billund Lufthavn

Flot arrangement i Billund Lufthavn

0
SHARE
Festlig modtagelse i Billund Lufthavn af de tilrejsende festdeltagere fra København.
Festlig modtagelse i Billund Lufthavn af de tilrejsende festdeltagere fra København.

De bedste kræfter var lagt sammen omkring årets Danish Travel Awards, som for anden gang ud af 20 var flyttet til Jylland i festlige rammer i den jubilerende lufthavn.

Nu gik det lige så godt efter to år med prisuddeling og show hos Walmanns i København, og så valgte man at flytte til Jylland og til Billund Lufthavn. Det var i sig selv et dristigt eksperiment, men hvis nogen havde haft en vis skepsis i den anledning, blev det gjort grunddigt til skamme i aftes.

Mange gode kræfter var lagt sammen. Således med to charterfly fra JetTime, hvor personalet beviste, at man sagtens kan nå at servere sandwich, øl og vin på vejen ud, samt kanalsnegle og kaffe på hjemturen til København, selv om man kun er en halv time i luften. Det kunne andre da godt lære noget af.

Intet er perfekt i denne verden, og der er langt fra check in i Terminal 2 og afgang fra A 37, lige ud for indenrigsafgangen – skulle vi hilse og sige. Men så fik deltagerne da set Københavns Lufthavn, som senere på aftenen fik prisen som Danmarks bedste lufthavn. Og sundt er det da med en lang motionstur.

Ved ankomsten var Billund hangaren klædt i festligt dress, frivilligt personale tog imod sammen med teater-kunstnere, og champagne ventede de godt 300 gæster.

Først hen mod midnat returnerede flyene til København efter en dejlig aften med udsøgt menu, udvalgte vine og god underholdning.

Det kunne Billund Lufthavn godt være bekendt, og Stand By og de mange inviterede gæster blev en god oplevelse rigere.