Home Nyheder Flere med Sverigeflyg

Flere med Sverigeflyg

0
SHARE

I 2012 har Sverigeflyg haft en total passagervækst på 16%.

 

”Vi er tilfredse med udviklingen på vores ruter, som alle viser opadgående trender. Vi har været offensive og har øget kapaciteten i foråret, hvilket afspejler sig i tallene”, siger Michael Juniwik, adm. direktør for Sverigeflyg.

 

Sidst i august startede ruten Halmstad-Bromma i Kullflygs regi med 32 flyvninger om ugen med en Saab 2000 med plads til 50 passagerer.

 

”Vi har aldrig tidligere haft en bedre start på en rute. Allerede første måned har vi en cabin factor over 70% og en god bookingsituation for efteråret”, säger Michael Juniwik.

 

Tidligere på året, efter Skyways konkurs i slutningen af maj, indledte Sverigeflyg sin satsning på at komplettere Brommatrafikken med ruter til Arlanda i samarbejde med NextJet fra tre af Sverigeflygs destinationer.

 

”Vi har valgt at arbejde med NextJet som har et godt netværk på Arlanda, hvilket gjorde, at vi kunne starte hurtigt efter Skyways konkurs. Nu har trafikken stabiliseret sig og vi har i samråd med NextJet valgt at overlade trafikken mellem Halmstad og Arlanda til NextJet og sætte vores fokus helt på trafikken til Bromma fra Halmstad, siger Michael Juniwik.

Skrevet af Flemming Juul