Home Nyheder Flere besøgte Østen

Flere besøgte Østen

0
SHARE

Japan.jpgRejsemål i Østen er blevet mere populære. Indonesien og Japan er årets højdespringere på listen over nye rejsemål for danskerne. Men også storbyer som Lissabon, Athen og Madrid vinder frem, viser en opgørelse fra Skyscanner.

Skyscanner.dks opgørelse over danske bookinger af flyrejser viser, at vi i stigende grad vælger rejser til Østen. Japan er steget med 62% fulgt af Indonesien med 32% flere end sidste år.

Skyscanner vurderer, at den stigende popularitet skyldes bedre flyforbindelser og en søgen efter mere eksotiske oplevelser.

kultur og flot natur, siger Skyscanners danske rejseekspert, Maria Paulsen.

Blandt de vestlige destinationer, der er mere populære blandt danskerne, er Portugal, der er steget med 20% og Schweiz, som er steget med 32%.

Også blandt europæiske storbyer prøver danskerne nye rejsemål. Favoritdestinationerne London, Barcelona og Rom viser vigende popularitet selv om London stadig holder førstepladsen som danskernes foretrukne. Skyscanner har registreret 13% færre bookinger til London, mens tallet for Barcelona er 7% færre.

Blandt dette års nye byer indtager Lissabon førstepladsen med en fremgang på 39% fulgt af Athen med 33% flere danskere.

Det er også værd at bemærke, at New York er gået markant frem med en vækst på 19% i bookinger måske accelereret af billigere billetter over Atlanten.