Home Nyheder Fibernet til sommerhusområde

Fibernet til sommerhusområde

0
SHARE

De første sommerhuse i sommerhusområderne Hegnet, Bjerregaard og Vedersø Klit får inden længe et hurtigt, stabilt fibernet og adgang til TV-pakker. Nu er turen kommet til sommerhuse nord for Bjerregaard til og med Årgab.

De fleste sommerhusejere har prøvet manglende signaler i området med tilhørende manglende stabilt internet og TV. Nu får sommerhusejerne i Holmsland Klit fiberbredbånd, hvis minimum 40% af beboerne takker ja.

”Siger man ja tak til fiber, får man – ud over hurtigt og stabilt TV og internet – en række fordele med Waoo Fritid, der er skræddersyet til sommerhuse. Man får mulighed for at sætte sit abonnement på pause, hvis man lukker sit sommerhus ned for vinteren, og så er der inkluderet flere tyske kanaler for dem, der lejer sommerhuset ud”, fortæller Rune Sand Munk Christensen, markedskonsulent i RAH Fiberbredbånd.

Ifølge Sebastian Schaper, direktør i Ringkøbing Fjord Turisme, kan man med en fiberforbindelse gøre sit sommerhus betydeligt mere attraktivt for de tusindvis af turister, der er på udkig efter en midlertidig feriebolig.