Home Nyheder Farvel til arbejdshest

Farvel til arbejdshest

0
SHARE
thomas cook airlines Airbus A321
En af Thomas Cook Airlines Scandinavias nye Airbus A321’ere i Københavns Lufthavn, foto: Arne V. Petersen

Nordens største charterflyselskab, Thomas Cook Airlines, har sagt farvel til sine sidste Airbus A320 – de er udskiftet med seks større A321. ”Markedssituationen er ualmindelig vanskelig,” siger den adm. direktør. Thomas Cook Airlines er klar til weekendens Ferie for Alle-messe i Herning.

I starten af måneden sluttede epoke for Thomas Cook Airlines Scandinavia. Her gennemførtes sidste flyvning med A320-fly, der nu er udskiftet med nye A321-fly. Turen gik fra Billund til Las Palmas, siger selskabets salgsdirektør, John Alexandersen, til Thomas Cook Airlines’ personaleblad.

I samme blad siger flyselskabets adm. direktør, Torben Østergaard, at der pga. overkapacitet og stort konkurrencetryk er en ualmindelig vanskelig markedssituationen.

Også i år har Thomas Cook Airlines’ moderselskab, Spies, største charterstand på weekendens kommende feriemesse i Herning. Her har Thomas Cook Airlines igen fået plads.

I 2014 var Thomas Cook Airlines 15. største flyselskab i Københavns Lufthavn. 273.447 fløj med Nordens største charterflyselskab – 3.299 færre i forhold til 2013.