Home Nyheder Familieferie i stedet for familiefest

Familieferie i stedet for familiefest

0
SHARE

Stadig flere skifter det lokale forsamlingshus ud med Mallorca eller Kreta, når familiens mærkedage fejres. Ældre vil hellere invitere børn, børnebørn og oldebørn på solferie end på suppe, steg og is.

Det mærker man hos Spies. 6% af alle solgte rejser er lige nu generationsrejser – 2% mere end for et år siden. Interessen er så stor, at begrebet familierejser har fået en speciel sektion på Spies hjemmeside.

”Mange ældre synes, man får for lidt ud af den store familiefest – pengene fyres af på få timer, og i kampens hede når man ofte ikke at få talt med alle. Generationsrejsen bliver en helt anden oplevelse – festmiddagen bliver en fest i festen. Og planlægningen og snakken om rejsen giver alle en glæde, der varer ved”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

Syv ud af 10 generationsrejser er med All Inclusive og sommerens Top 5 over de mest populære rejsemål for flere generationer er: 1) Mallorca, 2) Kreta, 3) Cypern, 4) Rhodos og 5) Tyrkiet. Om vinteren går 60% af rejserne til Gran Canaria, men også Tenerife og Phuket i Thailand er populære.