Home Nyheder Fårup Sommerland i europæisk topklasse

Fårup Sommerland i europæisk topklasse

0
SHARE

7e9d44f2-f6e3-48a4-9aff-c834a777991bFårup Sommerland sikrede sig igen i år en flot andenplads i konkurrencen om at blive Europas bedste forlystelsespark.

Det skete ved en konference arrangeret af det anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue, som hvert år kårer de bedste parker. Og for andet år i træk nåede Fårup Sommerland en andenplads i kategorien ’Forlystelsesparker med under én million årlige gæster’.

”Vi har gennem en halv menneskealder arbejdet målrettet på at skabe et nordjysk ’fyrtårn’ – og det føler jeg, at vi nu bliver belønnet for. Prisen er en anerkendelse af, at vi leverer gode oplevelser. Og så er jeg naturligvis yderst tilfreds med, at vi bliver lagt mærke til i international sammenhæng – det varmer en nordjydes hjerte”, siger Søren Kragelund, adm. direktør i Fårup Sommerland til TV2 Nord.

Han var med i Barcelona og modtage prisen, som ikke kun vækker glæde i det nordjyske – også chefredaktøren på Kirmes & Park Revue var tilfreds med resultatet:

Top 10 listen ser således ud: 1: Erlebnispark Tripsdrill i Tyskland, 2: Fårup Sommerland i Danmark, 3: Nigololand i Frankrig, 4: Belantis i Tyskland, 5: Gulliver’s Land i England, 6: Fraispertuis City i Frankrig, 7: Kolmårdens Djurpark i Sverige, 8: Fantasiana Strasswalchen i Schweiz, 9: Conny-land Schweiz og 10: Powerpark i Finland.