Home Nyheder Guvernør giver Hawaiian Airlines ultimatum

Guvernør giver Hawaiian Airlines ultimatum

0
SHARE

Hawaiian får 45 dage til blandt andet at sænke deres priser mellem Pago Pago og Honolulu ellers vil han bede det Amerikanske justitsministerium om at lægge sag an om dem for bl.a. diskriminering af priser, gebyrer og refunderingsregler. Og netop priser på billetter og gebyrer er sagens kerne.

Hawaiian Airlines anser ruten fra Honolulu til Pago Pago som en international rute. Dette er Guvernøren temmelig stødt over, da Amerikansk Samoa – som navnet indikerer – er en Amerikansk besiddelse, og han ønsker derfor hele prisstrukturen ændret. Guvernør Tulafono har skrevet til Mark Dunkerley, president og CEO i Hawaiian Airlines, om bl.a. at sænke priserne mellem Pago Pago og Honolulu. I brevet til Dunkerley skiver Tulafono blandt andet ”Vores folk har lidt nok økonomisk mishandling og diskrimination under Deres ledelse af Hawaiian Airlines. Vi vil ikke tolerere det længere”.

I alt har Tulafono givet Hawaiian et trepunkts ultimatum:

– Priserne mellem Pago Pago og Honolulu skal sænkes
– Selskabet skal ændre sine gebyrer fra niveauet fra sine internationaler ruter og bringe dem på niveau med gebyrer fra sine indenrigsruter
– Hawaiian Airlines skal sende alt sit Honolulu-baserede personale, som flyver på ruten, på et kursus, så de kan i fremtiden kan behandle kunderne fra Amerikansk Samoa med respekt.

Skrevet af