Home Nyheder Erfaren branchemand til Tinghallen i Viborg

Erfaren branchemand til Tinghallen i Viborg

0
SHARE
Claus Donslund.
Claus Donslund.

Claus Donslund, der kommer fra en chefstilling i MCH Messecenter Herning Kongrescenter, afløser Tommy S. Pedersen som direktør for Tinghallen i Viborg.

Han har lang brancheerfaring, stor faglig tyngde og et brændende engagement. Blandt 28 ansøgere er valget faldet på Claus Donslund, der afløser Tinghallens nuværende direktør Tommy S. Pedersen, der går på pension med udgangen af januar 2015.

Claus Donslund blev i 1988 salgskonsulent i Messecenter Herning. Her har han arbejdet siden, blandt andet som salgschef, projektchef og arrangementschef, inden han tiltrådte sine nuværende stillinger som Direktør for Event, Sport og Kultur og Direktør for Møder, Kongresser og Firmafester. Her har han stået i spidsen for en lang række arrangementer i både MCH Messecenter Herning, Jyske Bank BOXEN, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena.

”Vi er utroligt glade og stolte over, at det er lykkedes at få ansat en person med så stærke kvalifikationer til posten som adm. direktør for Tinghallen. Vi har store forventninger ”, siger formanden for Tinghallens bestyrelse, John Jansson, der samtidig takker Tinghallens afgående direktør Tommy S. Pedersen for en særdeles god og dygtig indsats gennem snart 25 år.

Tinghallen står over for en omfattende ombygning og forbedring af faciliteterne til op mod 70 millioner kroner. Et projekt, der også indebærer et fremtidigt tæt samarbejde mellem Tinghallen, Viborg HK, Viborg FF og Spillestedet Paletten, der flytter fra Vesterbrogade til Tingvej.

Som Tinghallens nye adm. direktør skal Claus Donslund stå i spidsen for det omfattende byggeri, ligesom han får det øverste driftsansvar for både Tinghallen, Viborg Stadionhal og de øvrige bygninger og faciliteter, som indgår i samarbejdet.