Home Nyheder Enkle priser for DSB første klasse

Enkle priser for DSB første klasse

0
SHARE

Fra 15. januar er det blevet enklere at gennemskue priserne for DSB 1’, som har to muligheder at vælge imellem afhængigt af, hvilken type tog rejsen sker med.

Skal der være frit valg, så turen kan ske med alle togtyper, også IC eller IC Lyntog, koster det 150 kroner i tillæg til standardprisen at køre på første klasse på tværs af landsdelene, uanset rejsens længde. Skal togrejsen udelukkende køres med et regionaltog, bliver DSB 1’ tillægget 40 kroner – også uanset rejsens længde.

”Der er forskellige grunde til, at vi ændrer prisstrukturen. Men at gøre det mere gennemskueligt har været vigtigt, og vi går fra mange forskellige priser ned til bare to,” siger Aske Wieth-Knudsen, forretningsudviklingschef i DSB Kommerciel.

Ændringerne sker også for at gøre det billigere at rejse på DSB 1’på korte strækninger i regionaltogene. Pendlere får mulighed for at købe DSB 1’ tillæg til 450 kroner for 30 dage til regionaltogene.

Servicen på DSB 1’ er det samme som hidtil.  I IC og IC lyntog giver det ud over adgang til DSB 1’ sæderne også adgang til kaffe, vand m.m. ombord på toget. I regionaltogene giver det adgang til DSB 1’ området og mulighed for at hente kaffe uden beregning i en af DSBs 7-eleven butikker.