Home Nyheder Endnu to græske rejsemål

Endnu to græske rejsemål

0
SHARE

Stor efterspørgsel får Bravo Tours til at åbne endnu to græske rejsemål til sommer. Det gælder Loutraki og Lesbos, som nu bliver en del af Bravo Tours sommerrejsemål.

”Der er ingen tvivl om, at 2018 bliver Grækenlands år. Det hitter mere end nogensinde, når vi danskere ser på ferie – og den efterspørgsel vil vi gerne følge med”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

Rejseambassadør Stig Elling forstår godt, at Grækenland trender hos danskerne: ”For mig er Grækenland indbegrebet af ferie. Det er stemningen og roen, man finder på de små tavernaer – det er som om, at stikket bliver hevet helt ud, når man holder ferie her”.

Loutraki er en ’gammel’ perle på det græske fastland med unik mulighed for oplevelser og afslapning. Det er gode strande, men også korte afstande til storbyferie i Athen og udflugtsmål som fx Konrinthkanalen og Mykene.

”Nu fik vi muligheden for at indsætte et fly til Lesbos, og det er jeg personligt glad for. Vi havde den for år tilbage, og vi vil rigtig gerne give vores gæster muligheden for at opleve øen, der virkelig emmer af Grækenland”, siger Peder Hornshøj.

Kos på Bravo Tours program

Bravo Tours satser mere på cruise

Bravo Tours dropper Lesbos

LEAVE A REPLY

five × four =