Home Nyheder Endnu et flyselskab lukker

Endnu et flyselskab lukker

0
SHARE

Air Lituanica Embraer 170 Vilnius lufthavnDet lille litauiske flyselskab Air Lituanica indstiller i dag sine flyvninger – selskabet fløj bl.a. en gang om ugen mellem Litauens hovedstad, Vilnius, og Billund Lufthavn. Air Baltic overtager i hvert fald den kommende uge transporten af Air Lituanicas passagerer.

Air Lituanica oplyser, at selskabet, der kun havde et fly, har lavet aftale med det større flyselskab Air Baltic fra Letland om, at Air Baltic i hvert fald de næste otte dage overtager Air Lituanicas passagerer. Det gælder også den ugentlige flyvning til Billund Lufthavn.

Air Lituanica flyver i dag sine sidste ture til Amsterdam, Paris og Tallinn, mens de planlagte flyvninger til Berlin, Prag, Bruxelles og Stockholm er aflyst.

Alle flyvninger er aflyst fra i morgen og fremover, oplyser Air Lituanica på sin hjemmeside, der opdateres når der er nyt. Der oplyses ikke noget om årsagen til, at Air Lituanica standser sine flyvninger.

Hvis det er en konkurs, er det i hvert fald den tredje lukning i år blandt europæiske flyselskaber. I januar lukkede Cypern sit nationale Cyprus Airways – og måneden efter indstillede det regionale polske flyselskab EuroLOT sine flyvninger.