Home Nyheder En brugt ferie kan være penge værd

En brugt ferie kan være penge værd

0
SHARE

Besøgende på rejsebureauet Happydays hjemmeside denne sommer, kan opleve lidt ekstra sjov og ballade under overskriften ’Vild i varmen’ hvor de får en særlig udfordring: Del dit værste ferieminde, skriv om feriemad eller byd ind med årets sommersoundtrack – og se, om du bliver belønnet med en dåse makrel eller et rejsegavekort på 10.000 kroner.

 

Folkene i den nordjyske rejsevirksomhed har tænkt sig at belønne aktive bloggere med nye overraskelser hver uge i sommeren. Det kan være sjovt bare at snage i historierne – men hvis man er aktiv, kan man øge sine chancer for at vinde vinferier og Italiensrejser. Andre præmier bliver udløst helt tilfældigt f.eks., hvis Happydays pludselig får lyst til at sende et gavekort på et juletræ til ugens skæveste blogindlæg.

 

Der er 140 små og store præmier til en samlet værdi på 70.000 kroner på spil. Ud over rejsegavekort og makrel i tomat er der abonnementer, fribilletter til seværdigheder, smykker og iskager til de bedste, sjoveste og mest populære blogindlæg.

Skrevet af Flemming Juul