Home Nyheder Emirates til kamp mod illegal dyrehandel

Emirates til kamp mod illegal dyrehandel

0
SHARE

emirates dyrebeskyttelseTo af Emirates A380 er blevet påført gigantiske dyrebilleder. Budskabet er at Emirates støtter United for Wildlife, et globalt samarbejde i kampen mod illegal handel med vilde dyr.

De store dyrebilleder af nogle af verdens truede vilde dyr på det ene fly viser seks udrydningstruede arter, mens det andet fly får billeder af næsehorn og elefanter.

William Hague, direktør for United for Wildlife Transport Taskforce: ”Vi byder indsatsen velkommen. Den illegale handel med vilde dyr er meget mere end et miljøspørgsmål, men anerkendes nu som en alvorlig og organiseret grænseoverskridende forbrydelse, der medfører korruption. Handelen kobles også sammen med hvidvask af penge og skader både økonomi og udvikling i flere af verdens fattigste lande”.

”Vi på Emirates tror, at den globale transportbranche kan være med og gøre en forskel for at bryde kæden af illegal dyrehandel. På Emirates gør vi, hvad vi kan med vores ressourser”, siger Sir Tim Clark, topchef for Emirates.

Det største af billederne er 42,5 meter langt, 6,2 meter højt og vejer 70 kg. De er designede, producerede og applikerede af Emirates eget personale. Teamet bestod af 28 personer, som brugte to og en halv dag på at montere billederne.

Film om projektet: https://www.youtube.com/watch?v=HZA9xVsPbpU