Home Nyheder Egypten hyrer internationale sikkerhedseksperter

Egypten hyrer internationale sikkerhedseksperter

0
SHARE

Pyramider egyptenFor at styrke de besøgendes sikkerhed har de egyptiske myndigheder hyret et internationalt sikkerhedsselskab.

Det sker på baggrund af det russiske fly fra selskabet Metrojet, der styrtede ned efter en bombeeksplosion i oktober, da alle 224 ombord blev dræbt og Ruslands efterfølgende boycot af Egypten som ferierejsemål.

Nu har de egyptiske myndigheder hyret det internationale sikkerhedskonsulentfirma ’Control Risks’, til at vurdere og forstærke de egyptiske sikkerhedsforanstaltninger.

Turistminister Hisham Zaazou: “Vi er forpligtet til at sikre, at folk fra hele verden får en tryg, sikker og underholdende oplevelse når de besøger os”.

“Control Risks personale er allerede kommet hertil for at gennemgå og opgradere den store indsats, som de egyptiske myndigheder allerede har gennemført i samarbejde med sikkerhedsspecialister fra flere lande”.

“Det har top prioritet for Egyptens regering at sørge for sikkerhed for alle, som rejser i vores land, besøger vores historiske mindesmærker eller nyder tilværelsen i vores ferie resorts”.