Home Nyheder Egyptair klar med nye ruter

Egyptair klar med nye ruter

2
SHARE

Fra juni åbner Star Alliance-medlemmet på Manchester, Toronto og Harare i Zimbabwe. Dermed har selskabet 18 destinationer i Afrika og 21 i Europa.

Egyptair fortsætter udbygningen af sit rutenet fra sin hovedlufthavn i Cairo.

Selskabet, der allerede har fem ugentlige flyvninger mellem Københavns Lufthavn og Cairo, åbner 1. juni tre nye destinationer:

Manchester, Toronto og Harare. Ruten til Manchester får fem ugentlige flyvninger – Egyptair har i forvejen to daglige flyvninger til London Heathrow.

Ruterne til såvel Toronto som Harare får hver fire ugentlige flyvninger.

2 COMMENTS

  1. flyver rundt med egyptair iøjeblikket…ud over at egyptairs billetter er umådeligt dyre, så er det lidt af en process at komme gennem Cairo lufthavn når man skal skifte- der er ca. 5-6 sikkerhedscheck, et hav af securityfolk der vil ha penge, flyene er ustandseligt forsinkede og man skal i den grad forvente en hel del tæppebederi over det hele ikl på flyet.
    Halvdelen af skærmene virker normalt ikke og sikkerheds instrukserne bræger blot derudaf uden at nogen tager notits af det. Elektronik bliver flittigt brugt både før under of efter landingen- og personalet ombord virker ret ligeglade.

    Til gengæld er der sikkerhedsvagter på alle Egyptsairs fly, og, til min forbløffelse, så serverer de ret hurtiogt og effektivt- måske de kunne sende Aegeans personale på en studietur…

    Jeg tror nu næppe at jeg ville vælge Egyptair til mine langdistance flyvninger…

Comments are closed.