Home Nyheder Nye partnere til Europa Golfrejser

Nye partnere til Europa Golfrejser

0
SHARE

Steen Kaas, ejer og leder af Europa Golfrejser, har solgt 60 procent af rejsedelen i firmaet til Alex Bremner og Charlotte Beckwith, begge revisorer. Samtidig leder Steen Kaas efter en partner og/eller arvtager som kan overtage og udbygge firmaets andet ben, kusus i golfrejser.

Firmaet skifter 1. juli adresse fra Lyngbyvej i København til større lokaler i Bagsværd og endelig søger selskabet en ny bureauchef. Europa Golfrejser har omkring 4.500 gæster og en omsætning på omkring 10 mio. kr.

“Vi har store planer for de kommende år. Vi skal gerne i løbet af de kommende 5 – 10 år op på det dobbelte antal gæster. Alle og enhver kan nu gå ind på Internettet og selv købe og tilrettelægge en flyrejse til næsten samme pris, som vi kan. Men folk tænker så ikke på, om de får et ordentligt produkt, og at de selv står med ansvaret for rejsen. Vi skal leve af vores personlige betjening og ekspertviden. Jeg tror den store ekspansion kommer på kør-selv-ferier. Her er vores store markeder Tyskland, Frankrig og Norditalien. Næste vinter starter vi i samarbejde med Folkeferie på Malta, og næste sommer er Skotland og Irland med i overvejelserne,” siger Steen Kaas til Stand By.

“Hvorfor har du solgt?”

“Jeg har 40 procent tilbage i rejsedelen. Jeg solgte fordi der var nogle ting jeg gerne ville koncentrere mig om, bl.a. udvikling af golfrejser, som der ikke er tid til når der er en masse daglige gøremål,” siger Steen Kaas, som ikke ønsker at oplyse salgsprisen.

Skrevet af