Home Nyheder easyJet tjener stort på Air France strejke

easyJet tjener stort på Air France strejke

0
SHARE

easyjetI dag har easyJet forhøjet sine forventninger til årsresultatet til 580 millioner pund efter at have tjent stort på den langvarige pilotstrejke hos Air France.

Ifølge det engelske lavprisselskab har man fået ekstra 5 millioner pund i kassen efter passagererne har skiftet fra Air France til easyJet: “Kombineret med en stærk finish på året, er det bestyrelsens forventning, at overskuddet før skat for de 12 måneder, der sluttede med udgangen af september, vil ende på mellem 575 og 580 millioner pund i stedet for den tidligere forventning, som lød på 545-570 millioner”, hedder det i en regnskabsmeddelelse.

Selskabet sparede ligeledes 2 millioner pund på billigere brændstof i de seks måneder frem til september og 15 millioner på ændrede valutakurser.

CEO Carolyn McCall: “easyJet har fastholdt sin strategi og leveret et stærkt resultat i andet halvår. Det har gjort det muligt at komme med rekordoverskud for fjerde år i træk, hvilket givar anledning til selskabets hidtil største aktieudbytte på 40% af overskuddet”.