Home Nyheder easyJet fastholder forventninger

easyJet fastholder forventninger

0
SHARE

CEO Andy Harrison, easyJet kommenterer halvårsresultatet:

“Den nuværende økonomiske situation taget i betragtning er det et stærkt resultat, at væksten i omsætning er på 7,6% målt på en konstant valutakurs. Det understreger styrken i vores rutenet og vores konkurrencedygtige position.

 

På trods af, at den samlede kapacitet på det europæiske kortdistance-marked faldt med 5,6%, øgede easyJet sin markedsandel i perioden, hvor passagertallet steg med 2,9% til 19,4 millioner.

 

Svækkelsen af vores H1 overskud var betinget af en forøgelse af brændstofudgifterne til 90,6 mio. pund, som vil blive afviklet, da vi tilpasser vores hedging-politik til de lavere markedspriser. Det faktum, at påsken i år falder i andet halvår har også påvirket vores første halvårsregnskab.

 

Vi forventer et overskud for det fulde regnskabsår, såfremt de nuværende brændstofpriser og valutakurser forbliver stabile. easyJet er økonomisk stærk med kontant- og pengemarkedsdeponeringer, der oversteg 1 mia. pund per 31. marts 2009. Vi har en solid og veletableret markedsposition, og ledelsen har fortsat tillid til easyJets fremtidsudsigter.” 

Skrevet af Flemming Juul