Home Nyheder Handel med Mols-Linien aktier undrer

Handel med Mols-Linien aktier undrer

0
SHARE

Der kan være en risiko for, at Scandlines ikke har levet op til reglerne om pligt til at oplyse om kursfølsomme begivenheder, da man solgte aktierne, skriver business.dk.

Andre aktionærer i Mols-Linien har ønsket at købe aktieposten til priser uden den rabat, som blev ydet til Clipper, men er blever ignoreret.

Ifølge business.dk siger professor i børsret ved Syddansk Universitet Nis Jul Clausen, at det er et spørgsmål om Scandlines rettidigt har offentliggjort handelen, som det kræves i Finanstilsynets skærpede retningslinier.

Forløbet af handelen får eksperter og aktionærer til at undre sig. 14. november trak Scandlines topchef John Steen Mikkelsen sig fra Mols-Liniens bestyrelse, som holdt bestyrelsesmøde den 22. november og allerede næste morgen blev handelen offentliggjort i en fælles pressemeddelelse fra Scandlines og Clipper.

Allerede i oktober forsøgte advokat Olav Damkiær-Classen, der ejer 13% af aktierne i Mols-Linien, at købe flere aktier af Scandlines, men fik et negativt svar.

Eksperter interesserer sig for, hvor langt handelen var, da Scandlines topchef trak sig fra Mols-Linien, for reglerne siger, at en handel skal offentliggøres så snart den er besluttet.

John Steen-Mikkelsen siger til Berlingske Business, at han vidste, at der var kontakt mellem Clipper og Scandlines da han trak sig fra. Forhandlingerne drejede sig om et samlet salg af aktierne i Mols-Linien og Sydfynske, men afviser at noget stod klart før natten til den 23. november..

Skrevet af