Home Nyheder DSB skal have nyt Wi-Fi

DSB skal have nyt Wi-Fi

1
SHARE
Foto: Jens Hasse/Chili

DSB har sendt nyt Wi-Fi-udstyr til togene i udbud. Kunderne er tilfredse med, at der er Wi-Fi i de fleste tog, men melder om problemer med dækningen flere steder i landet.

Den næste generation Wi-Fi i DSBs tog får signal fra alle teleselskabernes mobilnetværk langs jernbanen samtidig. Det giver kunderne bedre dækning og større kapacitet.

Der er ikke et krav, at kunderne har abonnement hos et bestemt teleselskab for at få adgang. Der er uændret gratis for alle.

Med næste generation Wi-Fi får DSB også mulighed for at tilpasse kapaciteten til specifikke behov – eksempelvis mail frem for streaming, så kunderne har mulighed for at arbejde i toget.

DSB forventer, at det nye Wi-Fi er installeret i alle tog inden udgangen af 2019.

Sideløbende vil DSB og teleselskaberne samarbejde om at installere signalforstærkere i togene, så de bedre kan trænge ind i togene. Derudover vil der ske en udbygning af Banedanmarks mastenetværk.

1 COMMENT

  1. En udvikling der burde have fundet sted for længe siden! DSB bør gå endnu længere, nemlig at indrette specifik kontorsektion, således at udvalgte toge vil i sin enkelthed kunne betragtes som et mobilt kontor. Mon ikke sådan en udvikling vil få nogle til at indse en højnet produktivitet og derved bruge denne transportform i lang større grad.

Comments are closed.