Home Nyheder DRF-kursus om forbrugerret

DRF-kursus om forbrugerret

0
SHARE

Advokat Sonny Kristoffersen udbyder i samarbejde med DRF et heldagskursus i København den 11. november og i Århus den 2. december.

 

Kendskab til forbrugernes rettigheder vil i sidste ende kunne ses på bundlinjen. Hvis man kender faldgruberne i rejsebureauets markedsføringsmateriale, kan man sikre bureauet bedre mod krav om kompensation fra kunderne, fordi produktet ikke helt levede op til markedsføringen.

 

Kurset omfatter blandt andet aftaleloven, købeloven, forbrugeraftaleloven og markedsføringsloven og der bliver mulighed for at diskutere emner som retsstilling, ved salg af rejser på messer, når der udbydes rejseauktioner, ved oprettelse af sider på Facebook og tilbud ad den vej, indholdet i begreberne ’vildledende markedsføring’ og ’god markedsføringsskik’ etc.

 

Sonny Kristoffersen er sektionschef i Dansk Røde Kors, men har tidligere været sekretariatschef i Pressenævnet, Personale- & administrationschef i Danmarks Naturfredningsforening, kontorchef i Tryg-Baltica og har en årrække været ansat i Forbrugerrådet med ansvar for forbrugernes principsager.

Skrevet af Flemming Juul