Home Nyheder Drenge snydt for træningstur kommer alligevel afsted

Drenge snydt for træningstur kommer alligevel afsted

1
SHARE
La Manga Club, hvor masser af landshold og europæiske storklubber pudser formen af inden sæsonstart og store kampe.

Sagen om de 16 fodbolddrenge fra Rosenhøj Boldklubs U19-hold, der blev snydt for ca. 85.000 kr. til en træningslejr i Spanien, har vakt både forargelse og sympati på internettet.

Drengene havde hver betalt knap 5.000 kr. til træningslejren – penge, som blev betroet rejsearrangøren ’Fodbold og Event’. I stedet for at sørge for flybilletter og træningsophold stak ejeren pengene i egen lomme og gik under jorden.

Efter at have sundet sig oven på tabet af de mange penge tyede Rosenhøj Boldklub til deres Facebook-side og bad følgerne om økonomisk støtte til en ny rejse.

”Da vi hørte om drengenes problemer, kontaktede vi Rosenhøj Boldklub og gik samtidig i gang med at finde en alternativ tur. I dag hvor man kan bestille sin ferie eller træningsrejse via et hav af mere eller mindre seriøse rejsearrangører, er det vigtigere end nogensinde, at man kan stole på sin rejsearrangør. Når f.eks. fodbolddrengene bliver snydt, skader det hele rejsebranchen – det hverken kan eller vil vi leve med. Derfor satte vi os for at hjælpe drengene, og vi er glade for, at det nu er lykkedes”, siger marketingchef Eva Lundgren fra Spies.

”Det er vigtigt at vælge sin rejsearrangør med omhu og vigtigst af alt: Udbyderen skal være medlem af Rejsegarantifonden, så pengene er sikret ved f.eks. en konkurs, når man har købt f.eks. både fly og hotel”, siger Eva Lundgren.

La Manga Club er et sportsresort, der ud over fodbold byder på bl.a. golf, tennis, cykling og vandsport.

”Der er tale om et af Europas flotteste træningsanlæg, hvor landshold og europæiske storklubber pudser formen af. La Manga Club ligger en times kørsel fra lufthavnen i Alicante. Her er der garanti for, at drengene får en stor oplevelse og de bedste rammer til at komme i topform”, siger John Gædicke, der er Team Manager for Sports Rejser i Group & Conference hos Spies.

På hjemmesiden https://www.rejsegarantifonden.dk/ kan man se hvilke selskaber, der er medlem af fonden.

1 COMMENT

  1. God stil fra Spies. Og sådan noget er fuldstændig ‘priceless’ markedsføring. Klogt og godt for begge parter. Hvordan folk stadig kan finde på at booke via et eller andet ukendt rejsebureau, som ikke oplyser om noget som helst, er mig dog stadig en gåde.

Comments are closed.