Home Nyheder Donald Trump vil stramme visumregler

Donald Trump vil stramme visumregler

4
SHARE
Præsident Donald Trump.

USA’s præsident, Donald Trump, har underskrevet et nyt dekret, som åbner for stramning af de gældende visumregler for udenlandske arbejdere.

”Vi sender et stærkt signal om, at vi skal beskytte vores arbejdere, beskytte vores jobs og sætte USA først”, sagde præsidenten inden han skrev under på dekretet tirsdag.

Det er uvist, præcist hvad dekretet indebærer, men et af formålene er angiveligt at etablere et visumsystem, der i højere grad er baseret på ansøgernes faglige kompetencer. De såkaldte H-1B-visa skal i fremtiden fortrinsvis tildeles højt specialiserede arbejdere. Kritikere af H-1B-systemet siger, at de fleste visa bliver tildelt lavt uddannede arbejdere.

”Lige nu bliver vores immigrationssystem misbrugt, og amerikanske arbejdere bliver erstattet af arbejdere fra andre lande. H-1B-visa uddeles fuldstændig tilfældigt, og det er forkert. I stedet bør de kun gives til de mest kompetente og højest betalte ansøgere. Og de bør aldrig bruges til at erstatte amerikansk arbejdskraft”, siger præsidenten.

4 COMMENTS

 1. Ja, det lyder som en god ide. Der er flere lande i Europa som burde gøre det samme.

  • Naturligvis, men det burde være indlysende for enhver, at der er brug for en kraftigere kontrol med rejsende fra de mest terrorglade lande. Vi ved jo allesammen godt, hvor skoen klemmer, men det er bare ikke populært at sige det ligeud.

   Der er allerede terrorsympatiserende folk i alle lande, både indvandrede og indfødte, men man er nødt til at stoppe tilgangen.

 2. Ja mr diavel
  Du må være en af dem.
  Og som jeg kan læse er dit navn heller ikke helt dansk så vi i danmark skal have dansk arbejdskraft med danske navne så du må tilbage og arbejde for dit eget land i stedet for at være her i dk.
  Såsom du skriver at vi skal have samme regler i eu skal vi have samme regler i dk syntes jeg.
  Menesker tænk jer om denne verden er sku helt hen i vejret grænser bla bla bla og så leder man efter liv og planeter ude i rummet.
  Vi skal bo her på jorden og dø her på jorden og ingen lever for evigt alle såsom rige fattige… Højt uddannede og eller lavt uddannede og almenlige mennesker skal sammen vej.

  Krig er ikke løsningen at dræbe hinanden pga religion osv.

  Tag jer sammen menesker.

  Lev og lad leve….. Til vi alle skal dø en dag.
  Hav en god liv og ha det godt.

Comments are closed.