Home Nyheder Direktørrokade hos DSB

Direktørrokade hos DSB

0
SHARE

dsb_ic4_tog_orange_togplan_rejse_tilbud_broDirektøren fra DSB Vedligehold A/S Steen Schougaard Christensen stopper ’efter gensidig aftale’. Han har stået i spidsen for DSB Vedligehold, der har haft ansvaret for IC4-togene.

Han kom til DSB i 2012 kort tid efter daværende adm. direktør Jesper T. Lok tiltrådte. De havde en fælles fortid hos A.P. Møller – Mærsk, hvor Steen Schougaard Christensen havde lederstillinger på Lindøværftet, som han var med til at lukke.

Han kom til DSB som personaledirektør, men blev i april 2013 direktør for DSB Vedligehold, da de hidtidige IC4-chef Frank Olesen forlod selskabet.

DSB Vedligehold sammenlægges med forretningsområdet ’Operation’, som har Anders Egehus som chef. Han bliver chef for den sammenlagte driftsorganisation.

”Det er min vurdering, at tiden er den rette til at integrere de to organisationer i én for at skabe enkelthed og fokusering i den måde, vi organiserer dette helt centrale område i DSB på”, siger den nye adm. direktør Flemming Jensen.

DSB opretter også en enhed for strategi og togmateriel, som får Jürgen Müller som direktør. Han kom til DSB 1. oktober fra konsulentvirksomheden McKinsey og får ansvar for selskabets kommende indkøb af el-tog, skriver finans.dk.

DSBs jurachef Mette Rosholm overtager direktionsansvaret for DSBs personale, som midlertidigt har ligget hos kommerciel direktør Sussanne Mørch Koch.